Home News Sfendami Adventure Experience

Έπεσε  η  αυλαία   για το  sfendami   adventure experience   με  121 αθλητές να συμμετέχουν  στους αγώνες του διημέρου

O 1oς  αγώνας  eliminator  race στην Ελλάδα  πέρασε στην ιστορία  με   θεαματικές εντυπώσεις για αθλητές και θεατές. 

Η διαδρομή των 270 μέτρων  αποδείχτηκε    πολύ αγωνιστική  με ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου. Ούτε και εμείς ως διοργάνωση περιμέναμε τέτοιο ανταγωνισμό  και θέαμα από τους συμμετέχοντες . Τα προκριματικά κατέληξαν στον τελικό των τελικών  με την συμμετοχή του Γιωργάκη Σπύρο spin ,τον βαλκανιονίκη Βροχίδη Αλέξανδρο SMF TEAM και τον Αδαμίδη Τάσο  ποδηλατομάνια .

Τελικός υψηλού επιπέδου που να κρίνεται στο νήμα του τερματισμού με νικητή τον Γεωργάκη σπύρο  2ο τον Βροχίδη και 3ο τον Αδαμίδη .

Τις απογευματινές ώρες πάνω στον λόφο την σκυτάλη την πήραν οι λιλιπούτιοι  αθλητές ηλικία 4-12 ετών  αφήνοντας εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον

Με  την δύση του Ήλιου  ,το σκοτάδι να έχει απλωθεί  επάνω στον λόφο μέσα στο δάσος  66  τολμηροί αθλητές   βρέθηκαν στην εκκίνηση  του νυκτερινού αγώνα . Στιγμές μοναδικές  με τους ποδηλάτες και τους δρομείς  να παίζουν  μέσα στα τούνελ  της Σφενδαμης ,αποκομίζοντας  συναισθήματα που μόνο η νύκτα μπορεί να δώσει .

Ο Βροχίδης Αλέξανδρος  SMF TEAM  δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης  και πέρασε πρώτος την αψίδα τερματισμού ακολουθούμενος από τον Σπυρίδη  Γιάννη και τον  Πετρούτσο Αλέξανδρο  Montis Ordo  .

Στον νυκτερινό αγώνα ορεινού τρεξίματος νικητής  αναδέχθηκε ο Παπαθανασίου  Αστέριος  ακολουθούμενος από  τον  Μπισδρέμη Κωνσταντίνο  και 3ο  τον  Αλεξανδρίδη  Νικόλαο .

Στις γυναίκες   νικήτρια η Ιφιγένεια Σαράντη  Συλ . Μαραθ. Σερρών    ακολουθούμενη από την  Άννα  Γκούτνα  και 3η  την    καλαϊτζή Μαρία  ΣΔΥ Θεσσαλονίκης

Το ξημέρωμα της  Κυριακής  βρήκε του φίλους της περιπέτειας να ετοιμάζονται για τον 2ο αγώνα enduro  race .  Οι 3 ειδικές διαδρομές  που στο σύνολο τους είναι όλες μονοπάτια έδωσαν  υψηλό ανταγωνισμό  με διαφορές δευτερολέπτων για τους νικητές  .

Η  επιστροφή του Συμελίδη  Κώστα  Χίλια Δένδρα  στους αγώνες  έδωσε υψηλό ανταγωνισμό κατακτώντας την 1η θέση ,με 2ο  τον  15 χρόνο Σ ταμούλη Γιώργο SMF TEAM  και 3ο  τον Γεωργάκη Σπύρο spin .

Οι 131 αθλητές  που βρέθηκαν στον λόφο προφήτη Ηλία το διήμερο, έδωσε  την δυνατότητα σε όλους να ζήσουν εμπειρίες   και συναισθήματα  από τους 3 διαφορετικούς αγώνες .

Παρόν  και η εταιρία shimano  αναλαμβάνοντας την τεχνική υποστήριξη  του διημέρου παρέχοντας  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου  στους αγωνιζόμενους αθλητές  Την ασφάλεια του διημέρου και επικοινωνίες , ανέλαβαν  δράση   οι Σαμαρείτες  του τμήματος Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού με αρχηγό τον Κατιρτζή  Δημήτρη και  30 μέλη.

Αντιμετωπίσθηκαν περιστατικά  ατυχημάτων  και μια διακομιδή στο νοσοκομείο Κατερίνης με διάσειση  σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ  που η εξέλιξη του  είναι θετική .

Αποδεικνύεται το πόσο πολύτιμη είναι η προσφορά τους για τέτοιες εκδηλώσεις .

Ευχαριστήρια αναφορά στους χορηγούς του διημέρου εταιρία  IDEAL   ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,

Στην εταιρία  KOVANIS SPOR   που έντυσε  με την επίσημη φανέλα του φεστιβάλ  (SMF )τους νικητές τους διημέρου  και την ποιότητα της εταιρίας  KOVANIS

Στην εταιρία  ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ πρατήριο υγρών καύσιμων

Στο κέντρο ανακύκλωσης  Μητσιάκας

Στους  φίλους  του  SMF Φωτιάδη Γιώργο  και Λαχανίδη Παναγιώτη για την φωτογραφική κάλυψη Και στο Πιερία TV για την  κάλυψη Βίντεο

Η κλήρωση που έγινε    στο διήμερο   για  ποδήλατο Ideal   Hilmaster  βρήκε   τυχερό τον  Λάμπρου  Νίκο κάτοικο Κατερίνης  με το  Νο 33  ο οποίος βρέθηκε  στον λόφο το απόγευμα του Σαββάτου για την συμμετοχή του γιου του στους παιδικούς αγώνες .

Επειδή σε μια διοργάνωση δεν είναι όλα  ρόδινα , υπήρξαν και προβλήματα όπως στον αγώνα enduro   στην μεταφορά των ποδηλάτων   σε μια   συνδετική  διαδρομή, έχουν επισημανθεί για περαιτέρω βελτίωση.

Αφήνουμε   τελευταίους  τους  φίλους και εθελοντές  του διημέρου   που στήριξαν την διοργάνωση  ο καθένας από την θέση του  ,ονόματα όπως  Δήμητρα ,ζωή ,Φώτης ,Δόμνα, Παναγιώτης ,Αντώνης ,Γιώργος  ,Ελσα  χρήστος  κ.α είναι ταυτισμένα  πλέον με της διοργανώσεις  μας  και μας δίνει κουράγιο  για να συνεχίσουμε

Αποτελέσματα διημέρου

Night Trail

Enduro Results

Night Trail Run

Πλάνα από την προσπάθεια του φετινού νικητή του Enduro Race / Shendami Adventure Experience 2013, Κώστα Συμελίδη

Sfendami Night Trail

Sfendami Eliminator Race

Το επόμενο διήμερο θα ακολουθήσει καθαρισμός  όλων των διαδρομών  από την διοργάνωση για να αφήσουμε το δάσος  ήσυχο από την παρουσία μας

Tώρα πλέον εργαζόμαστε  για το 8ο SMF που θα γίνει  26-27 Απριλίου και με την θέση που έχει πάρει πλέον  στο καλεντάρι  της  UCI (παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας ) μας  υποχρεώνει  να εργαστούμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε αλλά και να αποδείξουμε  σαν Ελλάδα ότι και εμείς μπορούμε να σταθούμε σε ανάλογες διοργανώσεις αντίστοιχες ευρωπαϊκών και όχι μόνο

Σε αυτήν την προσπάθεια είσαστε όλοι πολύτιμοι και  η διοργάνωση είναι ανοικτή σε προτάσεις, ιδέες ,για να βγει  το καλύτερο αποτέλεσμα

 

Διοργάνωση     Sfendamos

Leave a Reply

Http://www.Antallaktikaonline.GR