Home Enduro Cyclingspot Mountain Bike Cup 2014 + Enduro Race

1. Το Cyclingspot, σε συνεργασία με τους Μαχητές Πεύκων διοργανώνουν το Cyclingspot Mountain Bike Cup, μια σειρά έξι αγώνων ορεινής ποδηλασίας για ανεξάρτητους αθλητές.

2. Πρόγραμμα αγώνων

2.1 19 Ιανουαρίου (ΧCΤ) Time Trial – ΠΛΑΤΑΝΟΡΑΜΑ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡI
2.2 16 Φεβρουαρίου(XCΟ) Cross Country Olymp. – ΠΛΑΤΑΝΟΡΑΜΑ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ
2.3 23 Μαρτίου (END)Enduro – ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2.4 31 Μαϊου (XCE) Eliminator – KTHMA KYΡ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΟΥΣΑ
2.5 1 Ιουνίου (XCR) Relay team – KTHMA KYΡ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΟΥΣΑ
2.6 15 Ιουνίου ΤΕΛΙΚΟΣ (ΧCM) Marathon – LACARA CAMPING, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
* Ο τρίτος αγώνας του κυπέλλου θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τον Π.Ο. Ωραιοκάστρου.

3. Κατηγορίες

Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν ανεξάρτητοι αθλητές μεγαλύτεροι των 15 ετών στις παρακάτω κατηγορίες:
-Junior open (15-18 ετών)
-Γυναικών
-Ανδρών 19-29 ετών
-Masters A (30-34 ετών)
-Masters Β (35-39 ετών)
-Masters C (40-44 ετών)
-Masters D (45-49 ετών)
-Masters E (50-54 ετών)
-Masters F (55-59 ετών)
-Grand Masters (Αθλητές μεγαλύτεροι των 60 ετών)

4. Βαθμολογία Κυπέλλου

Οι αθλητές ανεξαρτήτως κατηγορίας ανάλογα με την θέση που κατακτούν σε κάθε αγώνα, λαμβάνουν τους αντίστοιχους βαθμούς. (βλέπε συνημμένο έγγραφο που ακολουθεί)

5. Κανονισμοί κυπέλλου

Γενικοί Κανονισμοί:

5.1 Νικητής του κυπέλλου αναδεικνύεται αυτός που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στους καλύτερους για αυτόν τρεις από τους πρώτους τέσσερις αγώνες, συν την βαθμολογία του τελικού. Η συμμετοχή στον τελικό αγώνα του κυπέλλου δεν είναι υποχρεωτική.
5.2 Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών, προηγείται αυτός που κατείχε την καλύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα.
5.3Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρούνται με αφαίρεση 20 βαθμών.
5.4Κάθε αθλητής με την εκκίνηση του σε κάθε αγώνα που συμμετέχει δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ’ επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα. Δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
5.5 Η σειρά εκκίνησης κάθε αθλητή σε κάθε αγώνα είναι σύμφωνα με την θέση του στην γενική κατάταξη. Η σειρά εκκίνησης του πρώτου αγώνα θα είναι σύμφωνα με τον χρόνο κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής.
5.6 Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει τον ίδιο αριθμό πλαισίου καθ όλη την διάρκεια του κυππέλλου, σε περίπτωση που χάσει τον αριθμό του χάνει και τους βαθμούς του στην γενική κατάταξη
5.7 Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

6. Έπαθλα

6.1 Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας σε όλους τους αγώνες.
6.2 Κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα στον πρώτο, μετάλλιο και δίπλωμα στον δεύτερο και στον τρίτο νικητή της τελικής γενικής κατάταξης κάθε κατηγορίας.
6.3 Αναμνηστικά διπλώματα δίνονται σε όσους από τους αθλητές το επιθυμούν.
6.4 Στους τρείς πρώτους της τελικής γενικής κατάταξης θα δωθούν δωροεπιταγές συνολικού ύψους 600€

7. Εγγραφή

7.1 Το αντίτιμο συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι:
– 10€ εάν καταβληθεί έως και μια εβδομάδα πριν τον αγώνα
– 15€ εάν καταβληθεί μεταξύ Δευτέρας-Σαββάτου της εβδομάδας του αγώνα
– 20€ εάν καταβληθεί την ημέρα του αγώνα.

7.2 Εκπτωτικό πακέτα συμμετοχής:
Αθλητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο σύνολο των αγώνων του κυπέλλου (6 αγώνες) έχουν έκπτωση 40% επί του συνολικού ποσού και καταβάλλουν το ποσό των 35€.
7.3 Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5284 – 061574 -791
IBAN: GR43 0172 2840 0052 8406 1574 – 791
Δικαιούχοι λογαριασμού: Δημητριάδης Παράσχος – Μήττας Θωμάς

7.4 Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων που κατατέθηκαν ως παράβολο συμμετοχής σε αγώνα ή δυνατότητα μεταφοράς παραβόλου για συμμετοχή σε άλλο αγώνα ή για άλλον αθλητή.
7.5 Δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο info@cyclingspot.gr
7.6 H εγγραφή ενός αθλητού είναι δυνατή έως και μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.
7.7 Αθλητές κάτω των 18 ετών έχουν την υποχρέωση να προσκομίζουν υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που να επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Αναλυτικές προκηρύξεις για το κάθε σκέλος του κυπέλλου θα ανακοινώνονται ένα μήνα πριν το κάθε αγώνα του κυπέλλου

more info @ FACEBOOK EVENT

Leave a Reply

Http://www.Antallaktikaonline.GR